Laptops voor thuisonderwijs

Het kan haast niet dat het u is ontgaan. Het Coronavirus legt onze samenleving behoorlijk plat. Ook op scholen zijn de gevolgen van de maatregelen voelbaar. Nagenoeg alle kinderen en leerlingen volgen thuis het onderwijs via een laptop of tablet. Dit geldt niet voor alle kinderen, omdat er thuis geen laptop is en deze ook niet kan worden gekocht.

Daarom helpt Leergeld Utrecht bij de aanschaf van een laptop. Samen met de scholen en de Gemeente Utrecht maken we dit mogelijk. Met de ouders kijken we of school een oplossing heeft, bijvoorbeeld met een leenlaptop. Als dit niet kan, dan kan Leergeld helpen bij het aanschaffen van een laptop. Daarvoor is een aanvraag via ons formulier nodig, klik hier voor het formulier.

U zult begrijpen dat veel kinderen hiervoor een aanvraag doen bij Leergeld Utrecht. Wij doen er alles aan om alle aanvragen zo snel mogelijk te verwerken. Ook onze telefoon staat roodgloeiend. Heeft u een e-mail gestuurd of het aanvraagformulier ingevuld, wacht dan zeker een week of u bericht van ons krijgt. Dat geeft ons de ruimte om uw afvraag en die van tientallen andere kinderen goed te behandelen.

Samen komen we er door! Nu meedoen is straks meetellen!