Vacature marketingcommunicatie expert/fondsenwerver (tijdelijk)

Heb jij hart voor marketing en het werven van fondsen en donateurs? Wil je graag bijdragen aan het laten meedoen van kinderen op school en in sport en spel? Heb je affiniteit met goede doelen? Dan zoekt Stichting Leergeld Utrecht jou om haar team tijdelijk te versterken.

In de gemeente Utrecht wonen meer dan 13.000 kinderen in gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen. Voor de aanschaf van schoolspullen, een fiets, sportkleding of een computer om huiswerk te maken, schiet het gezinsinkomen  tekort en daardoor staan deze kinderen vaak letterlijk aan de zijlijn.

Stichting Leergeld Utrecht vindt dat onacceptabel en wil dat álle kinderen volwaardig kunnen meedoen aan onderwijs, cultuur en sport. Om dat te bereiken werken we nauw samen met allerlei partners en met de gemeente Utrecht.

Stichting Leergeld maakt momenteel een snelle groei door; we steunen nu bijna 10.000 kinderen. En we willen, zeker in deze tijd van hoge inflatie en energiekosten, alle kinderen in Utrecht kunnen ondersteunen. De uitdaging is dan ook dat Leergeld Utrecht meer fondsen moet werven.  Stichting Leergeld ontvangt al donaties van een aantal grote fondsen met wie er goed contact is. Maar er is nog veel te winnen bij (vaste) particuliere donateurs, bedrijfssponsoring, social return en slimme marketing. Daarom zoekt Leergeld Utrecht op korte termijn naar een marketingcommunicatie expert/ fondsenwerver (tijdelijk).

Lees hier de volledige vacature en stuur jouw CV met motivatie vòòr 8 september naar coordinator@leergeldutrecht.nl