Doneer en laat Utrechtse kinderen meedoen

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld zorgt er met praktische hulp voor dat zij kunnen meedoen.

Doneer direct en geef Utrechtse kinderen betere kansen, want nu meedoen is straks meetellen.

 

Mooie voorbeelden van hoe jij kunt helpen:

Met jouw donatie van €170 krijgt een kind een jaar lang zwemles. Je zorgt ervoor dat een kind zich veilig kan bewegen in en rondom water bijvoorbeeld bij een excursie of schoolkamp. 

Met een donatie van €150 of €12,50 per maand geef je een kind een nieuwe fiets. Hiermee krijgt een kind meer bewegingsvrijheid om makkelijker ergens heen te kunnen gaan.

Doneer €210 of €17,50 per maand en wij geven een laptop aan een kind. Hiermee kan een kind beter meedoen op school en je creëert meer kansen om digitaal mee te kunnen doen.

 

Met jouw donatie van €50 kan een kind schoolspullen kopen met de schoolspullenpas. Je zorgt ervoor dat een kind beter mee kan doen op school en zorgeloos aan een nieuw schooljaar kan beginnen.

Met jouw donatie van €29 zorg je dat een kind op de basisschool thuis extra kan oefenen voor betere kansen nu op school en in de toekomst.

Met jouw donatie van €300 zorg je dat wij voor een kind een jaar lang meedoen mogelijk kunnen maken met een bijdrage aan activiteiten of middelen. 

We zijn blij met elke gift! Je kunt eenmalig, maandelijks of jaarlijks doneren.