Dit is Leergeld Utrecht

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiƫle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Foto Intermediair 05

Onze werkwijze

Als je voor de eerste keer een aanvraag bij Leergeld doet, maken wij graag kennis met je. Dit kan door middel van een huisbezoek, maar het kan ook telefonisch. Tijdens de kennismaking bespreken we samen met jou welke aanvraag of aanvragen je hebt, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Onze hulp is aanvullend op bestaande hulp, zoals bijvoorbeeld het budget op de U-pas. Als wij jou niet kunnen helpen, dan zoeken wij in ons netwerk naar andere hulp.

We nemen de hulpvraag wel direct al in behandeling. Door de drukte lukt het namelijk niet om altijd direct een kennismakingsgesprek met je in te plannen.

Als je in de afgelopen twee jaar al eens een kennismakingsgesprek met ons hebt gehad, dan doen we dit niet opnieuw.

Hoe doe je een aanvraag

Je kunt een aanvraag doen via de paarse knoppen op de homepage of de knop 'Een aanvraag doen' hieronder. Vul de gevraagde gegevens zo duidelijk en volledig mogelijk in. Deze gegevens hebben wij nodig om de aanvraag zo goed en snel mogelijk te kunnen behandelen.

Vragen?

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar info@leergeldutrecht.nl.

Bellen kan natuurlijk ook. Wij hebben een telefonisch spreekuur op maandag en donderdag:

  • maandag: 9.30 uur tot 12.00 uur
  • donderdag: 9.30 uur tot 12.00 uur

Je kunt ons bereiken via 030-7370332.

Op dit nummer kun je ons ook een Whatsapp bericht sturen.