Boekenbeurs Utrecht met Hemelvaart

Op woensdagavond 17 mei en donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) wordt voor de 24e keer de Boekenbeurs Utrecht georganiseerd! Een unieke kans om voor weinig geld de mooiste boeken te bemachtigen. Niet voor niks weten vele handelaren de Boekenbeurs ieder jaar te vinden. Het grootste aanbod bestaat uit romans maar ook zijn er veel kook-, reis-, kinder- en kunstboeken. Daarnaast is er een groot aanbod aan Engelstalige romans.

Het zijn de Utrechtse Lions- en Leoclubs die de organisatie op zich nemen. De opbrengst van de boekenbeurs gaat dit jaar naar de Sint-Maartenkledingpas van Leergeld Utrecht. Daar zijn wij heel erg blij mee! Met deze kledingpas kunnen ouders met weinig financiële middelen nieuwe kleding kopen voor hun kinderen komende winter, bijvoorbeeld een goede winterjas of schoenen. Afgelopen winter was het voor het eerst mogelijk om de pas aan te vragen, maar het is de ambitie van Leergeld Utrecht om deze standaard op te nemen in ons aanbod. Want zonder goede kleren kunnen kinderen niet goed meedoen.

De boekenbeurs vindt plaats bij Restaurant Het Oude Tolhuys aan de Weg van Rhijnauwen 13-15.  De prijs van de boeken is €6,00 per kilo (woensdagavond van 18.00 – 22.00 uur) en €4,00 per kilo op donderdag van 09.00 – 17.00 uur.  De entree tot de Boekenbeurs Utrecht is €2,50. Voor kinderen tot 16 jaar is de entree gratis!

De boeken die verkocht worden moeten wel eerst ingezameld worden. Dit is dus hét ideale moment om je boekenkast op te ruimen… Je kunt je boeken doneren op zaterdag 6 en zaterdag 13 mei, van 11:30 tot 15:30, ook weer bij Restaurant Het Oude Tolhuys. Als het niet lukt om de boeken zelf te brengen kun je ze ook laten ophalen op deze zaterdagen. Vul daarvoor dit formulier in. De afgelopen jaren werden steeds zo’n 40.000 boeken verzameld.

Meer informatie? Ga naar www.boekenbeursutrecht.nl of bekijk de Flyer!