Actie: Doneer uw kerstpakket aan Leergeld Utrecht!

Veel werkgevers regelen deze maand het kerstpakket voor hun werknemers. Leergeld Utrecht roept op om het geld voor het kerstpakket 2018 in te zetten voor Utrechtse kinderen.

Alle Utrechtse kinderen volwaardig mee laten doen aan school, sport en cultuur. Dat is de inzet van Leergeld Utrecht. Dit jaar helpt Leergeld Utrecht meer dan 600 kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, zodat zij niet aan de kant hoeven te staan.

Help mee!

Zeshonderd kinderen is een mooi begin, maar slechts een fractie van de 10.000 kinderen die hulp nodig hebben. De komende jaren willen wij daarom nog veel meer kinderen helpen. Dit jaar hebben helpen wij al aanzienlijk meer kinderen dan voorgaande jaren en onze ambitie is om in 2020 minstens 1000 kinderen te ondersteunen. Spreekt dit u aan? Help dan mee onze doelstelling te realiseren! Steun ons werk met een financiële bijdrage. Dat kan direct, door hier te klikken.

Kerstactie

Met de kerst in het verschiet hebben wij voor werkgevers nog een concrete suggestie. Geef uw personeel de mogelijkheid om het geld voor hun kerstpakket 2018 in te zetten voor de toekomst van kinderen in Utrecht. Een mooie, betekenisvolle manier om invulling te geven aan de kerstgedachte.

Lijkt dit u wat en wilt u met uw organisatie meedoen? Dat zou fantastisch zijn! U kunt de verzamelde bijdragen vanuit uw organisatie overmaken op IBAN NL77 TRIO 0390 1027 76 ten name van Stichting Leergeld Utrecht, onder vermelding van Kerstactie 2018.

Meer informatie

Meer weten over deze actie en/of over de mogelijkheden om Leergeld Utrecht te steunen? Neem contact op met één van onze coördinatoren, Harmen van de Kamp of Wilma Rozenga. Zij zullen uw vragen met plezier beantwoorden.