Geen kledingpas dit jaar, maar wel de decemberactie

Zoals je in het voorgaande bericht hebt kunnen lezen is het helaas voor Leergeld Utrecht, dit jaar niet mogelijk de Kledingpas aan te bieden. Maar zonder extra ondersteuning hebben wij simpelweg te weinig geld om dit te doen.

 

We betreuren dit ten zeerste. We doen wat we kunnen met de middelen die we hebben. Gelukkig kunnen we met een kleiner alternatief komen dit najaar, namelijk  met de decemberactie. Een klein cadeau, in de vorm van een cadeaukaart, voor kinderen die opgroeien in gezinnen die het financieel zwaar hebben. Dit initiatief starten we vanuit Leergeld Utrecht. We willen samen met onze donateurs, bewoners en ondernemers in Utrecht zoveel mogelijk geld ophalen om  5.000 kinderen een hart onder de riem te steken deze feestdagen.

 

Wij willen al deze kinderen fijne feestdagen bezorgen. Help je alstjeblieft ook mee? Het begin is er, maar laten we samen zoveel mogelijk kinderen deze feestdagen helpen. Je kunt ook meedoen met een donatie doen of door zelf in actie te komen. Meer lees je hierover op onze actiepagina leergeldutrecht.nl/feestdagen of doneer hieronder.

Alvast bedankt voor je steun.


“>