Gratis naar FC Utrecht-Ajax

Je kunt met het hele gezin gratis naar de wedstrijd FC Utrecht-Ajax. Zondag 10 maart om 12.15 uur spelen de vrouwen van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard tegen Ajax. Er zijn maximaal 4 gratis kaarten te bestellen dankzij FC Utrecht. Als Leergeld Utrecht vinden wij het heel mooi dat FC Utrecht dit aanbiedt aan alle gezinnen die wij helpen. Een mooi dagje uit voor het hele gezin!

Bestel je kaarten snel. OP= OP.  Als de kaarten op zijn, kunnen we daar helaas niets meer aan doen. (vanwege het grote aantal aanvragen is het aantal kaarten per gezin gewijzigd naar 4 per gezin)

Kaarten bestellen

Ieder gezin mag maximaal 4 gratis kaarten bestellen voor de wedstrijd FC Utrecht Vrouwen – Ajax Vrouwen van 10 maart om 12.15 uur. Je kunt zelf bepalen voor wie deze kaarten zijn. De leeftijd maakt niet uit. Er is geen deadline om de kaarten te bestellen, je kunt tot de dag van de wedstrijd kaarten bestellen, maar op = op.

 1. Open de link die je in onze nieuwsbrief hebt ontvangen en klik op de knop ‘bestel nu’
 2. Klik op het vak waarin jullie willen zitten, dat kan in de gele vakken
 3. Klik op de plekken waar jullie willen zitten (de groene stoelen zijn nog vrij), klik op de knop ‘jouw keuze’
 4. Klik dan op ‘plaats in winkelmandje’
 5. Kies bij afleverwijze ‘E-ticket/ Mobiele ticket’ en klik op ‘bestelling afronden’.
  (E-ticket/ Mobiele tickets zijn gratis. Je kunt ook kiezen voor ‘Origineel ticket’ maar dit kost geld.)
 6. Je moet nu een account aanmaken, als je dit nog niet hebt bij FC Utrecht.
 7. Klik op ‘account aanmaken’ en ‘ik wil mij registreren’.
 8. Vul dan al jouw persoonlijke gegevens in. (Geen bedrijfsnaam maar persoonlijke gegevens) . De vakjes met een sterretje zijn verplicht.
 9. Als de bestelling gelukt is, ontvang je een mail om jouw account te activeren. Klik op ‘mijn account activeren’.
 10. Maak een wachtwoord aan.
 11. Log in met je wachtwoord en rond de bestelling af met ‘Bestelling afronden’.
 12. Je ontvangt de tickets nu in je email.
 13. Heb je de tickets niet ontvangen? Ga dan naar jouw account via de website van FC Utrecht fcutrecht.nl en druk op het poppetje rechts bovenin (naast ‘Business’).
 14. Hier kan je vervolgens inloggen met jouw account en vind je jouw tickets.

Kom je er niet uit? Dan kan je contact opnemen met FC Utrecht via het volgende e-mailadres: ticketing@fcutrecht.nl . Telefonisch kan je maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00uur bellen naar 030-8885500.

Vervoer
Je kunt op verschillende manieren naar Stadion Galgenwaard, hier lees je hoe: Bereikbaarheid (fcutrecht.nl) . Voor vervoer moet je zelf zorgen.

Mensen meenemen
FC Utrecht biedt maximaal 4 kaarten aan per gezin. Dit is bedoeld voor alle gezinsleden die dit leuk vinden. Als er dan nog kaarten over zijn mag je ook kaarten bestellen voor bijvoorbeeld neefjes, nichtjes of vriendjes of vriendinnetjes.

We hopen dat dit een leuk dagje uit is voor het gezin en dat zondag 10 maart het stadion vol zit. Bestel je kaarten snel om teleurstelling te voorkomen.
En natuurlijk hopen we dat FC Utrecht Ajax verslaat!