Kan ik artikelen ruilen of terugbrengen?

Je kunt een artikel ruilen voor een ander schoolspullenartikel bij dezelfde winkel. Je krijgt geen geld of tegoed op de pas terug. Dit zijn de voorwaarden: De artikelen die zijn gekocht met de schoolspullenpas mogen alleen worden geruild voor een soortgelijk product in dezelfde winkel. Er wordt geen geld of cadeaukaart/tegoedbon teruggegeven.

Verder lezen

Hoe kan ik de schoolspullenpas activeren?

Voordat je de schoolspullenpas kunt gebruiken, moet je de pas eerst activeren. Ga naar deze website om de pas te activeren. Je kunt de pas activeren met de 19 cijfers op de achterkant van de pas en de geboortedatum van jouw kind, die je bij ons hebt ingevuld op het aanvraagformulier. Deze door jou ingevulde…

Verder lezen

Hebben jullie mijn aanvraag goed ontvangen?

Als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen, dan is je aanvraag goed aangekomen bij ons. Heb je geen bevestigingsmail gehad? Kijk dan eens in de spambox. Kun je de bevestigingsmail niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Verder lezen

Hoeveel geld staat er nog op mijn schoolspullenpas?

Via de Saldochecker kun je controleren hoeveel geld er nog op de Schoolspullenpas staat! Je vult daar de 19 cijfers van de schoolspullenpas in en de security code. De security code staat in het blokje boven de barcode op de achterkant van de pas, dit blokje kun je doorkrassen en dan verschijnt de security code.

Verder lezen

Wat kan ik allemaal kopen van de schoolspullenpas?

Het geld op de pas kan je wel uitgeven aan: Schooltas Etui Schriften, boeken, kaftpapier en mappen Schrijf- en rekenspullen Gymkleding Lunchbox en -beker Knutselspullen. Je kunt het niet uitgeven aan: cadeaukaarten alcohol of tabak eten en drinken speelgoed sieraden cosmetica

Verder lezen