Vanuit ons kantoor: Wisseling van de wacht.

Na jaren van actieve inzet vertrokken afgelopen maand twee van onze vrijwilligers. Na zeven en na drie jaar laten zij Leergeld Utrecht achter zich. Uiteraard hadden we hen langer bij ons gehouden, maar de tijd is rijp voor nieuwe dingen. Zo vond één van hen na jaren weer een volledige baan! Op zo’n moment zijn wij alleen maar dankbaar. Hun inzet de afgelopen jaren is voor ons, maar ook vooral voor alle kinderen van grote waarde geweest. Als wij hun werk in cijfers zouden uitdrukken, dan hebben zij samen ongeveer 150 kinderen geholpen en zo’n 300 aanvragen per jaar behandeld. Daar zijn wij hen enorm dankbaar voor!

Door het vertrek van deze medewerkers kwam er weer plek vrij voor nieuwe medewerkers. Daarbij zijn wij aan het groeien, waardoor extra medewerkers van harte welkom is. Wij zijn onwijs blij dat er weer drie nieuwe vrijwilligers ons team komen versterken! Zo kunnen wij ons werk blijven doen en kunnen de kinderen blijven mee doen.

Ondanks drie nieuwe medewerkers zijn wij nog op zoek naar nieuwe huisbezoekers en naar nieuwe administratieve medewerkers. Kijk snel naar deze vacatures en hopelijk kunnen we dan gauw kennismaken!