Vier vrijwilligersvacatures bij Leergeld Utrecht

Wij zoeken enthousiaste en bevlogen vrijwilligers

In de gemeente Utrecht wonen meer dan 12.000 kinderen in gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen. Voor de aanschaf van een fiets, of een computer om huiswerk te maken, schiet het gezinsinkomen veelal tekort. Ook de kosten voor een schoolreisje kunnen de ouders vaak nauwelijks opbrengen. Stichting Leergeld Utrecht vindt dat onacceptabel en wil dat álle kinderen volwaardig kunnen meedoen aan onderwijs, cultuur en sport. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met ketenpartners en de gemeente Utrecht. De laatste jaren maken wij een turbulente groei door maar ondanks dat bereiken we nog lang niet alle kinderen die onder de armoedegrens opgroeien.

Het dagelijks werk van Leergeld Utrecht wordt uitgevoerd door twee coördinatoren (samen 1,2 fte) en een team van 10-15 vrijwilligers en stagiaires. Een meewerkend bestuur van acht leden stuurt organisatie op hoofdlijnen aan.

Wij hebben vrijwilligers nodig om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar PR medewerker, huisbezoekers, intermediairs op kantoor en een telefonist. 

Klik hieronder op de functie waar jij interesse hebt:
PR-medewerker
Huisbezoeker
Intermediair
Telefonist

Wat bieden wij ?

Wij bieden je een belangrijke rol in een dynamische organisatie die in toenemende mate bijdraagt aan de toekomstkansen van kinderen uit arme gezinnen. Je krijgt volop ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten om de impact van Leergeld Utrecht verder te vergroten.

Enthousiast? Reageer dan op één van de vacatures.

Wil je eerst meer weten? Stuur ons dan een bericht met contactgegevens naar info@leergeldutrecht.nl, dan nemen wij snel contact op.