Website vernieuwd

We hebben onze website vernieuwd

De website is duidelijker geworden. Ook het aanvraagformulier is veranderd. Hierdoor kunnen wij je aanvragen makkelijker en sneller in behandeling nemen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Op de website lees je nu meteen waarmee Stichting Leergeld Utrecht je kind kan helpen. Wil je een aanvraag doen, klik dan eerst op de paarse informatieknop met de voorziening die je kind nodig heeft (bijvoorbeeld een laptop of een fiets). Je leest dan waar we wel en niet bij kunnen helpen, wat je zelf kunt regelen en een paar vragen. Als je op een vraag klikt, lees je het antwoord op de vraag. Zo weet je meteen of wij je kunnen helpen.

Aanvraagformulier is voor 1 kind

Kunnen we je helpen? Vul dan een aanvraagformulier in.
Let op, het aanvraagformulier is veranderd! Een aanvraagformulier vul je nu per kind in. Dus je vult een aanvraagformulier in voor 1 kind. Je kunt voor dit ene kind wel meerdere dingen aanvragen in hetzelfde formulier.

Wil je ook voor een ander kind een aanvraag doen? Vul dan een nieuw aanvraagformulier in.

Makkelijk: als je al eens een aanvraag hebt gedaan hoef je minder in te vullen

Heb je al eerder een aanvraag gedaan bij Leergeld Utrecht? Beantwoord dan de eerste vraag met: ja. Je hoeft dan minder gegevens in te vullen. En wij kunnen je nog sneller en makkelijker helpen.

Lukt het aanvragen niet?

Dan kun je ons bellen, op onze website staat wanneer je ons kunt bellen. Ook ons mailadres en Whatsappnummer staan op onze website.

We hopen je met onze nieuwe website nog beter te kunnen helpen.