Wij zijn jarig!

Op 3 Logo Leergeld Utrecht november 2000 werd Leergeld Utrecht opgericht. In 2000 konden we ons niet beseffen welke impact Leergeld in Utrecht zou hebben. Duizenden kinderen bleven meedoen met sport, op school en gingen weer met de fiets door onze mooie stad.

De komende jaren gaan wij ons inzetten om alle kinderen in Utrecht te ondersteunen. Alle kinderen die door te weinig geld niet kunnen meedoen in onze Utrechtse samenleving. Het geeft ons een forse uitdaging, zowel organisatorisch als financieel. Doe met ons mee en help ons alle kinderen te ondersteunen. Scan hieronder de QR-code voor een donatie.

Wij hebben alles al

In Utrecht zijn er zo’n 13.000 kinderen die niet alles hebben. Uw verjaardagscadeau geeft deze kinderen bijvoorbeeld een zwemdiploma, een fiets of een laptop. Samen gaat het ons lukken om alle kinderen te laten meedoen!

Zoals David die met hulp van Leergeld zijn zwemdiploma’s haalde. Of, Layla die een grafische rekenmachine nodig had op school. En ook de 1.300 kinderen die een laptop nodig hadden om het onderwijs thuis te volgen tijdens de lockdown.