Nieuws

Hier vindt u regelmatig nieuwe berichten over ons werk, maar ook berichten uit de media.

Paul Verweel Sportfonds offline

Helaas is het Sportfonds in Utrecht momenteel offline. Het lijkt er op dat er technische probleem zijn met hun aanvraagsysteem. Het is niet bekend hoelang dit probleem blijft duren. Het sportfonds probeert het zo snel mogelijk op te lossen. Wij houden u ook via deze website op de hoogte.    

Verder lezen

Landelijke Leergelddag.

Dit jaar is het voor het eerst op 1 juni Landelijke Leergelddag. Op deze internationale dag van het Kind willen wij voortaan ook aandacht vragen voor het belang van kinderen (weer) mee te laten doen! Leergeld Utrecht lanceert op 1 juni 2018 haar nieuwe website. Bij de lancering zijn verschillende samenwerkingspartners uitgenodigd. Wij hopen met…

Verder lezen

U-pas verandering

Het U-pas bureau verstuurt binnenkort brieven met informatie over het U-pas aanbod en de werkwijze. Hou hiervoor de website en facebook in de gaten. Belangrijkste wijziging is dat U-passen tegenwoordig niet meer vervangen worden. De oude kaart blijft dus geldig en krijgt hierop een nieuw budget.

Verder lezen

Sportkleding voortaan via ander fonds

Sinds januari 2018 is het Jeugdfonds Sport niet meer actief in Utrecht. Daarvoor in de plaats is het Paul Verweelsportfonds gekomen. Bij dit fonds kunnen ouders zelf (met behulp van anderen) een aanvraag indienen voor sportattributen zoals sportschoenen, wedstrijd tenues, hockeysticks, voetbalbroekjes, balletpakjes, tennisrackets of zwembroeken. Leergeld Utrecht hoort graag de ervaring met dit fonds.…

Verder lezen

Steun leergeld

Door uw bijdrage helpt u kinderen uit Utrecht, die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen om te kunnen sporten, aan culturele- en schoolse activiteiten mee te kunnen doen.